Mynewart – Et online galleri

Mynewart.dk er et online galleri.

Mynewart er et online galleri. Det betyder, at Mynewart i modsætning til traditionelle gallerier ikke opererer med en fysisk lokation, men derimod på internettet via en webshop.

Dette gør omkostningerne betydelig lavere, da der ikke skal ansættes personale, betales en dyr husleje mm. Alle disse sparede omkostninger kommer til syne ved lavere priser på de malerier der sælges.

Mynewart sælger en bred vifte af forskellige malerier. Hos Mynewart finder du alt fra flotte og detaljerede motiver til farverige og store abstrakte malerier. Samt alt derimellem.

Mynewart er især kendt for deres gruppe-malerier. Et gruppe-maleri er kort fortalt et maleri, der er delt i i flere sektioner – eller lærreder om man vil. Det betyder, at et givent motiv strækker sig udover flere lærreder, og samlet set danner det ét maleri.

Et gruppe-maleri giver derfor noget ekstra kant, og er især værd at kigge efter, når det kommer til store malerier. Et stort maleri kan ofte virke tungt på væggen, hvorimod et gruppe-maleri har noget luft imellem, der gør det mere spiseligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *