Mynewart – Dansk Online Galleri

Mynewart er et dansk online galleri, der sælger flotte, billige og moderne malerier på nettet.

Dét at skulle erhverve billeder, plakater, kunst eller malerier til sin bolig er noget, som langt de fleste af os på et eller andet tidspunkt i livet stifter bekendtskab med. Det sker som ofte flere gange – i takt med at vi flytter til ny beboelse, og især når vi falder “til ro” i et stort hus eller en stor lejlighed. Når jagten så går ind på fx. maleirer til hjemmet bliver man meget hurtig klar over, at dette kan gå hen og blive en rigtig dyr fornøjelse. Især hvis man tager ind på gågadens eller midtbyens gallerier. Her er priserne nemlig ofte i en niveau, der ligger over hvad den gennemsnitlige forbruger ønsker at bruge. Og er du en af disse, så kunne Mynewart måske være stedet du skulle kigge. Her er fokus ikke på signaturen nederst i højre hjørne, men derimod på motivet på billedet. Det er trods alt dét, der skal kigges på i stuen, køkkenet, soveværelset – eller hvor maleriet nu skal hænges op.

Selvom malerierne er billige, skal du ikke være i tvivl om kvaliteten af malerierne fra Mynewart. Alle malerierne er håndmalede af rigtig dygtige kunstnere, med lang erfaring. De er måske ikke lige så kendte som dem, der står bag malerierne på galleriet nede i byen, men de er bestemt dygtige – og de kan deres håndværk. Tag blot et kig på de mange forskellige malerier inde hos Mynewart.

Mynewart får deres malerier fra to forskellige kanaler. De udvikler i samarbejde med deres egne kunstnere helt unikke motiver, som er fundet ud fra fotografier mm. Det kunne fx. være malerier af storebæltsbroen, Amalieborg, den lille havfrue – eller et flot flerdelt maleri af naturen. Fremgangsmåden her er, at man enten via fotografier eller grafisk arbejde sammensætter en skitse, hvorefter kunstnerne som Mynewart samarbejder med fører skitsen ud i livet og kreerer et flot maleri, der efterfølgende bliver sat til salg på Mynewart.dk.

Den anden kanal er kunstnere, butikker mfl. fra forskellige steder i verden, der ønsker at sælge deres malerier – og vel at mærke indenfor de prisrammer som Mynewart arbejder indenfor. Her er det ofte tale om kunstnere, der måske ikke har fået deres gennembrud endnu – men ønsker at bevare drømmen. I stedet for alt bøvlet med eget galleri – eller at skulle ud til en masse kunstmesser og håbe på, at malerierne bliver solgt, så kan de lave en aftale med Mynewart om at aftage en stor potion malerier. Malerierne bliver derved solgt til en noget billigere pris end normalt, men kunstneren er derved sikret, at der kommer en indtjening hjem, og kan derved sideløbende forsøge sig på andre måder. Nogle af disse kunstnere signerer derfor også deres værker med en anden signatur end dén de forsøger at slå igennem med.

Hos Mynewart er alle malerier som sagt rigtige håndmalede malerier. Mynewart sælger ingen prints, ingen plakater eller tryk på canvas. Mynewart sælger udelukkende håndmalede oliemalerier. Og hvad er et oliemaleri så? Et oliemaleri er et maleri, der er malet med oliemaling. Det er den klassiske form for maling, som er kendt og brugt af de fleste store og berømte kunstnere igennem historier.

Hvem står bag Mynewart?

Mynewart blev grundlagt tilbage i 2016 – nærmere bestemt i sommeren 2016. Mynewart blev startet af et ungt iværksætterpar, der selv have problemer med at finde malerier til væggen. De kiggede og ledte – hos gallerier og i boligforretninger – men uden held. De ønskede ikke at bruge en formue på malerier, men stadigvæk ønskede de at få noget pænt til de mange vægge i deres nye hus.

Selvom Mynewart er en webshop har du stadigvæk mulighed for at se malerierne i virkeligheden. Du kan besøge showroomet i Sønderborg – bare husk at lave en aftale i forvejen.

På gensyn på www.Mynewart.dk

Du kan også følge med på Mynewart’s Facebook-side, hvor der vises nye malerier, afholdes konkurrencer og meget mere. Du finder Facebook-siden her.

Mynewart Malerier
Mynewart Malerier

Mynewart – Et online galleri

Mynewart.dk er et online galleri.

Mynewart er et online galleri. Det betyder, at Mynewart i modsætning til traditionelle gallerier ikke opererer med en fysisk lokation, men derimod på internettet via en webshop.

Dette gør omkostningerne betydelig lavere, da der ikke skal ansættes personale, betales en dyr husleje mm. Alle disse sparede omkostninger kommer til syne ved lavere priser på de malerier der sælges.

Mynewart sælger en bred vifte af forskellige malerier. Hos Mynewart finder du alt fra flotte og detaljerede motiver til farverige og store abstrakte malerier. Samt alt derimellem.

Mynewart er især kendt for deres gruppe-malerier. Et gruppe-maleri er kort fortalt et maleri, der er delt i i flere sektioner – eller lærreder om man vil. Det betyder, at et givent motiv strækker sig udover flere lærreder, og samlet set danner det ét maleri.

Et gruppe-maleri giver derfor noget ekstra kant, og er især værd at kigge efter, når det kommer til store malerier. Et stort maleri kan ofte virke tungt på væggen, hvorimod et gruppe-maleri har noget luft imellem, der gør det mere spiseligt.